"Yapılanlar Sadece Bizim Eserimiz Değil"

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yoğun programına rağmen esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.Gümrükçüoğlu, ziyaret ettiği mahallelerde yaptığı konuşmada  yapılan hizmetlerin sadece Trabzon Belediyesi’nin başarısı olmadığını devletin kurum

"Yapılanlar Sadece Bizim Eserimiz Değil"

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yoğun programına rağmen esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Gümrükçüoğlu, ziyaret ettiği mahallelerde yaptığı konuşmada  yapılan hizmetlerin sadece Trabzon Belediyesi’nin başarısı olmadığını devletin kurumlarının ve siyasilerin katkısının asla unutulamayacağını kaydetti. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Karşıyaka ve Beşirli Mahallesi'nde esnafla bir araya gelerek, bölgede incelemelerde bulundu.
 
Karşıyaka Mahallesi ziyaretlerinde Karşıyaka Dolmuş Durağı'nda dolmuşçu esnafıyla bir araya gelen Gümrükçüoğlu, esnaf ile uzun uzun sohbet ederek sorunlarını dinledi. 
 
Gezisinin devamında Beşirli Mahallesi'nde bulunan bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu, vatandaşların kendisine aktardığı  bölge ile ilgili sorunları dinleyerek yaptıkları çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdi.
 
Gümrükçüoğlu, bir vatandaşın kendisine ilettiği 1 No'lu Beşirli Mahallesi'ndeki yol sorunuyla ilgili yetkilileri arayarak sorunun biran önce çözülmesi talimatını vererek konuyu yakından takip edeceğini kaydetti.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlık dönemi boyunca gerçekleştirdiği icraatları içeren tanıtım dergisini vatandaşlara vererek dikkatle incelemelerini rica etti.
 
Yapılan çalışmaların vatandaşların, siyasetçilerin ve devletin kurumlarının destekleri ile gerçekleştirildiğini belirtilen Gümrükçüoğlu, "Bu çalışmalar sadece bizim değil Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar'ın, eski Bakanımız şimdiki Vekilimiz Sayın Faruk Özak'ın, eski ve mevcut milletvekillerimizin, rahmetli olan Mustafa Cumur kardeşimizin, bürokratlarımızın ve siz değerli hemşerilerimizin gayretleri ve destekleri ile yapıldı.
 
Sizlerin bizlere verdiğiniz destekle bu hizmetler hayata geçti. Yoğun çalışma tempomuz içerisinde bulduğumuz her fırsatta sizlerle birlikte olmaya ve verdiğiniz yetkinin neticelerini sizlere anlatmaya gayret ediyoruz. Sizler için hazırlamış olduğumuz tanıtım dergimizi iyi inceleyip yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sahibi olmanızı istirham ediyoruz. İnşallah bu çalışmalar sizlerinde destekleri ile devam edecek ve Trabzon çok daha güzel bir şehir haline gelecek" diye konuştu.    
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel