Yanbolu Vadisi Mart'ta başlayacak

İlçe binasında yapılan toplantıya Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Ergan, İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Fındıklı Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kefelioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Cin, AK Parti Arsin eski

Yanbolu Vadisi Mart'ta başlayacak

İlçe binasında yapılan toplantıya Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Ergan, İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Fındıklı Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kefelioğlu, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Cin, AK Parti Arsin eski İlçe Başkanı Mustafa Bekar, İlçe ve Belde Yönetim Kurulu üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda halk katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Hacıhasanoğlu, Arsin AK Parti İlçe Başkanlığının çalışmalarını emin adımlarla devam ettirdiğini kaydetti.

Şen ise konuşmasında, ilçede bugüne kadar yapılan en büyük ihalenin Yanbolu Vadisi dere Islahı ihalesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''5 Ocak tarihinde ihalesi yapılan Yanbolu Vadisi dere ıslahı 12 trilyon liraya ihale edilerek, mart ayı içerisinde çalışmalara başlanacaktır. Güzelyalı mahallesindeki 150 yataklık Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi için çalışmalar devam ediyor. Yine aynı mahallede yeri hazır olan Anadolu Lisesi için o arazideki elektrik tellerinin Tedaş tarafından kaldırılması bekleniyor. İkinci yılında eğitimine devam eden Arsin Meslek Lisesi Yeşilce mahallesindeki onarımı tamamlanan yeni okula taşınarak eğitimine devam etmektedir. İlçemizde devam eden 8 kilometrelik kanalizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arsin Şehit Asteğmen Halil Albayrak Caddesinin parke taş çalışması için ödenek tamamlandı, iki ay içerisinde çalışmalarına başlanacaktır. Dolgu alanımız içerisinde dolgusu tamamlanan Sağlık Ocağı mevkinde sentetik çim saha yapılarak hizmete sunuldu.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel