Yakup Aslan görevi devretti

Trabzon Tabipler Odası, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kongreyle başkanlığa seçilen Dr. Ahmet Rıza Güner, görevi eski başkan Prof.Dr. Yakup Aslan’dan devraldı.Trabzon Tabibler Odası’nda yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Dr. Ahmet Rı

Yakup Aslan görevi devretti

Trabzon Tabipler Odası, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kongreyle başkanlığa seçilen Dr. Ahmet Rıza Güner, görevi eski başkan Prof.Dr. Yakup Aslan’dan devraldı.

Trabzon Tabibler Odası’nda yapılan devir teslim töreninde konuşan yeni başkan Dr. Ahmet Rıza Güner, amaçlarının meslektaşlarının sorunlarıyla yakından ilgilenmek olduğunu belirterek bu konuda her kesimden arkadaşa ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Eski Başkan Aslan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Dr. Güner, “Bize yakışır bir seçim oldu. İnşallah güzel şeyler yapacağız. Her kesimden arkadaşlarımıza ihtiyacımız var. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Eski Başkan Prof.Dr. Yakup Aslan’da Güner ve ekibini kutlayarak, “Siz bizden daha fazla koşacaksınız. Çünkü son zamanlarda sorunlarımız biraz daha arttı. Diğer odalara oranla bizim sıkıntılarımız daha fazla. Biz biraz ses çıkardığımız zaman ister istemez bizi dinliyordular.. Size güveniyorum. Seçim bir yarıştır. Güzel bir seçim oldu. Benim size güvenim tamdır. Yapacağınız hizmetlerde sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Dr. Ahmet Rıza Güner, Prof.Dr. Yakup Aslan’a yeni yönetim kurulu üyeleri de eski yönetim üyelerine plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler