Yakalanan şüphelinin ilginç paylaşımı!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili bu sabah saatlerinde gözaltına alınan 2 şahıstan birinin ilginç bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.Şüphelilerden Emre A.’nın olay günü konvoyu arkasından takip ederek olayı ger

Yakalanan şüphelinin ilginç paylaşımı!

Trabzon’un Sürmene ilçesinde Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili bu sabah saatlerinde gözaltına alınan 2 şahıstan birinin ilginç bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

Şüphelilerden Emre A.’nın olay günü konvoyu arkasından takip ederek olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Nihat S.’ye bilgi verdiği ve saldırı sonrasında da bölgeden sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında görüntü ve resim paylaştığı belirlendi. Emre A.’nın bir yorumunda "Hak etmemişti şoför. Günahı olmayan cezayı çekti. Günahı olmayan cezayı çekti" ifadelerini kullandığı gözlendi.

1-289.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler