Yakacaklarını denizden çıkarıyorlar

 Fındıklı ilçesindeki sel ve heyelanın ardından bazı vatandaşlar, kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Karadeniz'deki ağaç parçalarını topluyor.İlçede etkili olan sağanak nedeniyle Çağlayan ve Arılı derelerinin taşmasıyla yıkılan ağaçlar deniz

Yakacaklarını denizden çıkarıyorlar

 

Fındıklı ilçesindeki sel ve heyelanın ardından bazı vatandaşlar, kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Karadeniz'deki ağaç parçalarını topluyor.

İlçede etkili olan sağanak nedeniyle Çağlayan ve Arılı derelerinin taşmasıyla yıkılan ağaçlar denize kadar sürüklendi. Yağmurun sona ermesinin ardından bazı vatandaşlar sahile vuran ağaç parçalarını, bazıları ise dalgalara aldırış etmeden denizdeki ağaç dallarını topluyor.

Kışlık yakacak ihtiyacını karşılamak için soğuğa ve tehlikelere aldırış etmeden denize giren vatandaşlar, kıyıya çıkardıkları ağaç parçalarını sahilde biriktiriyor.

Sahile vuran odunları toplayan Coşkun Şendoğan, dün şiddetli yağmurla uyandıklarını ve derelerin debisinin yükseldiğini gördüklerini belirterek, ''Sahile gittik, derelerin taşıdığı odun sahile serilmiş. Kadın, erkek odun toplamaya başladık. Kışlık yakacak ihtiyacımızı çıkardık'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel