Yağmur Başkanı da mağdur etti

HABER61.NET-HABER SERVİSİTrabzon'da dün akşamdan beri aralıklı yağan yağmur şehrin belli kesimlerinde vatandaşı mağdur etti. Bu mağdurlardan birtaneside Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kaşüstü'n

Yağmur Başkanı da mağdur etti

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Trabzon'da dün akşamdan beri aralıklı yağan yağmur şehrin belli kesimlerinde vatandaşı mağdur etti. Bu mağdurlardan birtaneside Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kaşüstü'nde iş yeri sahipleri gece saat 05.00 sularından beri yağmur sularının oluşturduğu çileyle mücadele ediyorlar. Kaşüstü'nde yapımı devam eden inşaatlara ulaşımı kolaylaştırmak için mevcut yollara müdahale edildiğini ve bu mudahalelerin bilinçsiz yapıldığını ifade eden esnaflar , "Rogarların kabul etmediği sular iş yerlerimizi bastı. Elimizde pompa aldık araç gereçlerle suları temizlemeye çalıştık. Ama yaptığımız çalışmalar yeterli gelmedi. Aynı yol üzerinde elektik direğinin de devrilmesi nedeniyle de elektrik kesintisi meydana geldi. Şuan da ekipler müdahale ediyor. Sorun ne zaman çözülür bilmiyoruz" dedi.

Öte yandan edindiğimiz bilgiler arasında  5-6 Eylül tarihinde yaşanan sorunlarla alakalı bölgede açık kanallardan gelen suyun dereye tahliyesi ile ilgili TİSKİ bir proje yapmış. Yomra Belediyesi'de bu projeyi uygulamıştır. Görülen o ki yapılan proje bir takım sebeplerden ötürü işlevini yerine getirememiş bugün ki sıkıntıların çözümü noktasında yetersiz kalmıştır.

HABER:BAHAR KURBAY

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

img_8608.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler