Vurulduktan 14 Gün Sonra Öldü

Samsun'da, kavga ettiği 35 yaşındaki Engin Esen tarafından tabancayla göğsünden tek kurşunla vurularak ağır yaralanan 31 yaşındaki Özgür Uzman, 14 gün sonra yaşamını yitirdi.Olay merkez İlkadım İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde 13 Eylül günü meydana geldi. İd

Vurulduktan 14 Gün Sonra Öldü

Samsun'da, kavga ettiği 35 yaşındaki Engin Esen tarafından tabancayla göğsünden tek kurşunla vurularak ağır yaralanan 31 yaşındaki Özgür Uzman, 14 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay merkez İlkadım İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde 13 Eylül günü meydana geldi. İddiaya göre Engin Esen ile arkadaşı 28 yaşındaki Muhammet Şahin, bir eğlence merkezinde eğlendikten sonra gece yarısı bir restorana giderek çorba içmeye başladı. Bu sırada karşı masada oturan ve alkollü olduğu öne sürülen Özgür Uzman ile Muhammet Şahin arasında 'yan bakma' yüzünden tartışma çıktı. Tartışma lokanta çıkışında kavgaya dönüştü. Engin Esen olay yerinden kaçarken, Özgür Uzman kendisini kovalayarak "Kaçma ateş ederim" diye bağırdı. Bunun üzerine Engin Esen üzerindeki ruhsatsız tabancayı çıkartıp Özgür Uzman'a ateş etti. Uzman, göğsüne gelen tek kurşunla ağır yaralandı. Uzman, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Polisin takibi sonucu Engin Esen ve arkadaşı Muhammet Şahin yakalandı. Yakalanan 2 kişi, çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada hastanede ameliyat edilen Özgür Uzman kurşunun omuriliğine isabet etmesi sonucu felç oldu. Tedavisinin ardından da önceki gün hastaneden çıkarılıp evine gönderildi. Özgür Uzman dün akşam saatlerinde nefes almakta güçlük çektiğini söyledikten sonra fenalaştı. Cankurtaran ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Uzman kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gazi Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edildi. Özgür'ün ateşli silahla yaralanmasından mı yoksa başka bir rahatsızlığından dolayı mı öldüğü Trabzon Adli Tıp Kurumundan gelecek rapor doğrultusunda belli olacağı bildirildi. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel