Volkan Canalioğlu'nun gönlü Sarıgül'den yana

CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için uzun süreden beri adı geçen Sarıgül için, “İstanbul’u, Mustafa Sarıgül ile kazanırız” dedi. Trabzon’un ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir aray

Volkan Canalioğlu'nun gönlü Sarıgül'den yana

CHP Trabzon Milletvekili ve PM Üyesi M. Volkan Canalioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için uzun süreden beri adı geçen Sarıgül için, “İstanbul’u, Mustafa Sarıgül ile kazanırız” dedi.

 Trabzon’un ilçelerinde partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Canalioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Mustafa Sarıgül için kendisine sorulan bir soruya şöyle karşılık verdi:“İstanbul’u mutlaka kazanmalıyız. Gönlümüz Sarıgül’den yana. İstanbul’u Sarıgül ile kazanırız. Kendisi toplumun her kesimi ile çok iyi ilişkiler kuran bir kişilik. Her kesimden de oy alabilecek bir şahsiyet. En kısa sürede kendisini aramızda görmek istiyoruz. Kamuoyu yoklamaları bunu gösteriyor.”

Canalioğlu, yerel seçimlerin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Seçimlere 6 ay gibi kısa bir süre kaldı. Toplumun kabul ettiği, destek verdiği ve onayladığı adaylarla bu seçimlerden CHP olarak birinci parti olarak çıkacağımıza inanıyorum. Yeter ki doğru adaylarla seçimlere gidelim. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel