V.kebir'e 500 kişilik öğrenci yurdu

Vakfıkebir’de 500 kişilik öğrenci yurdu binalarının yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın da yürüttüğü çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı.Konu ile ilgili olarak bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet B

V.kebir'e 500 kişilik öğrenci yurdu

Vakfıkebir’de 500 kişilik öğrenci yurdu binalarının yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın da yürüttüğü çalışmalarda mutlu sona ulaşıldı.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, “Kalkınma Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda 14 katlı, 2 blok, 250 kişilik erkek, 250 kişilik kız öğrenci kapasiteli yurt binalarımız için gerekli onay alınmıştır. Vakfıkebir ilçemize ve yöre halkına hayırlı olsun” dedi.

Vakfıkebir AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ise; “Sayın Bakan Yardımcımız Muhammet Balta’nın bu süreç içinde göstermiş olduğu hassasiyet ile bu güzel yatırım ilçemize kazandırılmıştır. Bizde bu müjdeli haberden sonra hiç boş durmadan önümüzdeki günlerde binanın yapılacağı arazinin boşaltılması çalışmalarına başlayacağız. En geç Haziran ayında ikiz binaların temeli atılacaktır. Bu önemli hizmetin ilçemize gelmesine vesile olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar ve Bakan Yardımcımız Muhammet Balta olmak üzere Yurt-Kur Genel Müdürü Hasan Albayrak’a ve emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel