Vittek'in çeki sorun yarattı!

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, genel kuruldan sonraya kesilen bir çek yüzünden icralık oldu. Devre arasında Belediyespor’a satılan Slovak oyuncu Vittek, 122 bin Euro’luk alacağının tahsilatını yapmak için Trabzonspor’a icra emri çıkartt

Vittek'in çeki sorun yarattı!
Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, genel kuruldan sonraya kesilen bir çek yüzünden icralık oldu. Devre arasında Belediyespor’a satılan Slovak oyuncu Vittek, 122 bin Euro’luk alacağının tahsilatını yapmak için Trabzonspor’a icra emri çıkarttı. Star andFriend adlı menajerlik şirketi, dün itibarı ile Vittek üzerinden alacağı için Trabzon İcra Dairesi’ne resmi başvurusunu yaptı. Çekin olağanüstü genel kurul tarihinden sonraya, eski yönetim tarafından kesilmesi, yeni yönetime tam anlamı ile şok etkisi yarattı.
 
YÖNETİM İTİRAZ EDECEK
Trabzonspor yönetiminin ise bu icra takibine itiraz edip süre isteyeceği, ödemeler ve muhasebe hareketlerinde çekle ilgili karşılıkların olup olmadığını belirleyeceği belirtildi. İcra için itiraz süresini kullanacak olan Trabzonspor yöneticileri, Vittek’in bu hareketinin çok ahlaki olmadığını da belirtti. Öte yandan Vittek’e verilen çek gibi benzer çeklerin Haziran ayı içinde başka futbolcularada verildiği, yönetimin bu anlamda yeni sürprizlerle karşılaşabileceği de belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler