Vezirköprü'de köy ortaokulunda bir ilk

Bir yıl önce başlatılan çalışmalar meyvesini verdi. Oymaağaç Ortaokulu Vezirköprü’de bir ilki gerçekleştirerek çok taraflı okul ortaklıkları projesinde yer alan ilk köy ortaokulu oldu. Oymaağaç Orta Okulu AB Projeleri Yürütme Komisyonu Okul Müdürü Salim Ö

Vezirköprü'de köy ortaokulunda bir ilk

Bir yıl önce başlatılan çalışmalar meyvesini verdi. Oymaağaç Ortaokulu Vezirköprü’de bir ilki gerçekleştirerek çok taraflı okul ortaklıkları projesinde yer alan ilk köy ortaokulu oldu. Oymaağaç Orta Okulu AB Projeleri Yürütme Komisyonu Okul Müdürü Salim Özsoy, Okul Müdür Yardımcısı Emel Oktay, İngilizce Öğretmeni Bülent Çam, Fen Bilimleri Öğretmeni Serdar Cansız’dan oluşan proje ekibi ana teması yöresel kültür ve kutlamalar olan proje kapsamında 2013-2015 sürecinde öğrencilerle birlikte İtalya, İspanya, Almanya, Macaristan ve Polonya ziyaret edilecek ve son olarak ortaklar Vezirköprü’de ağırlanacak.

Okul Müdürü Salim Özsoy ve İngilizce Öğretmeni Bülent Çam, 22 Ekim 2013 tarihinde projenin ilk toplantısı için İtalya’nın Etna Yanardağı ile ünlü Catania şehrine gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler