Vezirköprü de 22. demokrasi nöbeti!

 Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 22. demokrasi nöbeti ..

Vezirköprü de 22. demokrasi nöbeti!
 Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 22. demokrasi nöbeti Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programla devam etti. 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği demokrasi nöbeti programına AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aslan, okul müdürleri, öğretmenler, imamlar, muhtarlar ve çok sayıda Vezirköprülü katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan programda İstiklal Marşı okundu. İlahiler söyledi, milli şairlerin şiirleri, marşlar, kahramanlık türküleri söylenerek, eğitimciler tarafından milli birlik ve beraberlik içeren konuşmalar yapıldı. 

Arslan: "15 Temmuz bir milattır"
İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan yaptığı coşkulu konuşmada 15 Temmuz gecesi siyasi tarihte bir milat olduğunun altını çizerek, emperyalizmin, siyonizmin ve onlara uşaklık eden FETÖ/PDY terör örgütünün millete kabus gibi bir gece yaşattığını ancak yanlış hesap yaptıklarını söyledi. Aslan, "Şeytanın uşakları şanlı ordumuzun içine sızmışlar, her şeyi hesaplamışlar da, bu milletin bir beylikten, cihan imparatorluğuna çıkaran Osman Gazi'nin torunları olduklarını hesaba katmamışlar. Fatih Sultan Mehmet’in torunlarını yok saymışlar. Gazi Mustafa Kemal’in 'Hakimiyet Kayıtsız şartsız milletindir' sözünü anlayamamışlar. Söz konusu vatan olunca tankın önüne duran milletimizin iman gücünü çözememişler. Onların hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Vatan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz" dedi. 
İhtilal ve muhtıraların bir kronolojisini çizen Arslan, ülke üzerinde her türlü yolu denediklerini ancak başaramadıklarını, mazlumlara verilen sadakaların bu belayı defettiğini belirtti. Demokrasi nöbetine katılanlara Halk Eğitim Merkezi personeli tarafından hazırlanan ev yapımı helva dağıtıldı. Ayrıca döner ve keşkek ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel