Verin Trabzonspor'un kupasını

Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu futbol şehri Trabzon’da olduğundan mutluluk duyduğunu belirterek “Şike konusunda Trabzonspor ve Trabzon halkı mağdur olmuştur.2010-2011 şampiyon

Verin Trabzonspor'un kupasını

Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu futbol şehri Trabzon’da olduğundan mutluluk duyduğunu belirterek “Şike konusunda Trabzonspor ve Trabzon halkı mağdur olmuştur.2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur” dedi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği’nin hizmete açtığı Tarım Kredi Köy Pazarında inceleme yapan Trabzon Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu 2013 yılı içerisinde Türk çiftçisine rekor kredi desteği sunduklarını belirterek bu desteğin artarak süreceğini dile getirdi.

"2013’TE 5 MİLYAR 220 MİLYON TL KREDİ KULLANDIRDIK"

150 yıllık geçmişi olan TKK’nın sermayenin kıt faktörü olan tarım sektörüne ayni ve nakdi kredi sağlayan, çiftçilerin her türlü tarımsal girdi ihtiyaçlarını karşılayan bir kurum olduğunu söyleyen Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu ise, “Çiftçinin ürünlerini değerlendiren, bünyesindeki bin 600 ziraat mühendisi ile teknik hizmet veren TKK, Türkiye’nin en büyük çiftçi ailesidir. Çiftçimize 2013’te 5 milyar 220 milyon TL kredi kullandırdık. Ziraat Bankası’ndan sonra çiftçiye en fazla kredi kullandıran kurum olduk. Türkiye’deki gübre tüketiminin 3’te birini biz temin ediyoruz. Her türlü tarımsal girdiyi çiftçimize düşük faiz ve uygun şartlarda temin ediyoruz” dedi.

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ TAKDİR EDİYORUM

Göreve geldiği günden bu yana Trabzon’da önemli hizmetlere imza atan Trabzon Tarım Kredi Kooperatifleri Müdürü Süleyman Kurt ve çalışma arkadaşları ile bölgeye bağlı illerimizdeki tüm personelimize teşekkür ediyorum diyen Türkiye Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu Trabzon’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek “Şike konusunda Trabzonspor ve Trabzon halkı mağdur olmuştur.2010-2011 şampiyonu Trabzonspor’dur” açıklamasında bulundu

ABDULLAH KUTLU KİMDİR?

İş hayatına Köy Hizmetleri Erzurum Bölge Müdürlüğünde mühendis olarak başladı. Aynı yıl sonunda Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Müdürlüğünde yüksek mühendis olarak görev aldı. Aynı bölgede şeflik görevini yürütmekte iken 1992 yılında Erzurum Bölge Birliğine Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. 1995 yılında aynı bölge birliğine Bölge Müdürü oldu. 1997 yılında Merkez Birliği Genel Müdürlüğü'ne Müşavir, 25.02.2003 tarihinde de İzmir Bölge Birliğine Bölge Müdürü olarak atandı. Kutlu, bu görevini sürdürmekte iken 01.08.2008 tarihi itibariyle Merkez Birliği Genel Müdür Yardımcılığı, 19.04.2011 tarihi itibariyle de Genel Müdürlük görevine atandı.

bolge-2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler