Vergi Dairesi Başkanı’ndan Borsa’ya ziyaret

 Her yıl geleneksel olarak kutlanan ve bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ve beraberindekiler Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ettiler.TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör

Vergi Dairesi Başkanı’ndan Borsa’ya ziyaret

 

Her yıl geleneksel olarak kutlanan ve bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul ve beraberindekiler Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ettiler.

6.20130226151428.jpg

TTB Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu’nu ziyarette konuşan Zeki Yumbul, verginin devletin hizmetlerinin temel kaynağı olduğunu hatırlatarak,  bu nedenle toplumda vergi bilincini geliştirmek amacıyla her dönem çalışma yaptıklarını, vergi haftasında ise bunu en üst düzeye çıkardıklarını söyledi.

Şükrü Güngör Köleoğlu’da, kayıt dışılığın azaltılmasının şart olduğunu belirterek,  borsa olarak toplumun bilinçlendirilmesi çalışmalarına destek  verdiklerini ifade etti.

Başkan Köleoğlu ayrıca, Temmuz ayında başlatılan ve her kesimden büyük ilgi gören Kaliteli Fındık Projesi 2012 ve Fındık Kurutma Merkezi hakkında da heyeti bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel