Vay aymaz vay!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde önce otomobile çarpan, ardından da kaldırıma çıkarak yayaları ezerek 5 kişinin ölmesine neden olan kamyonet sürücüsü 20 yaşındaki A.T.'nin alkollü olduğu saptandı. A.T. kaza için "Hatırlamıyorum" dediVezirköprü İlçe merkezi

Vay aymaz vay!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde önce otomobile çarpan, ardından da kaldırıma çıkarak yayaları ezerek 5 kişinin ölmesine neden olan kamyonet sürücüsü 20 yaşındaki A.T.'nin alkollü olduğu saptandı. A.T. kaza için "Hatırlamıyorum" dedi

Vezirköprü İlçe merkezinde, Samsun- Kastamonu karayolunda dün gece meydana gelen kazada, Samsun’un Havza ilçesinden Sinop’un Durağan ilçesine giden A.T. yönetimindeki kamyonetle, kavşaktan yola çıkan 26 yaşındaki İsmail Yıldız yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle A.T. direksiyon kontrolünü yitirince kaldırıma çıkan kamyonet 15 yaşındaki Ahmet Tarık Özışık, 17 yaşındaki ağabeyi Metin Özışık, 14 yaşındaki amcasının oğlu Onur Özışık ile arkadaşları 13 yaşındaki Oğuzcan Bolat ve 17 yaşındaki Yusuf Aldın’ı ezdi.

Kendisi kazayı hafif sıyrıklarla atlatan, ancak kaldırımdaki 5 gencin ölümüne neden olan kamyonet sürücüsü A.T.  hastanede tedavisinin ardından gözaltına alındı. Yapılan muayenesinde 0.52 promil alkollü çıkan A.T. 5 kişiyi öldürdüğünü bilmediğini söyleyerek "Hatırlamıyorum" dedi.

A.T. "Arkadaşlarımla birlikte halı sahada maçtan çıktım. Durağan istikametine doğru giderken, bir kişi sağ taraftan yolun karşısına geçiyordu. Onu görünce ben de sağa yaklaştım. Bu sırada bir otomobil anayola çıktı ve bize çarptı.Çarpmanın etkisiyle benim aracım savruldu ve yol kenarında duran 2 otomobile çarpıp durdu. Ölen kişileri aşağıya inince gördüm" diye ifade verdi.

Kazada alkollü sürücünün kurbanı olan 5 genç, Yeni Mahalle Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel