Vatandaşlarla çay içti dert dinledi

 AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Atapark ve Ortahisar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.Vatandaşlarla çay içerek taleplerini alan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, "AK Parti iktidarının milli ve manevi değerlerin ko

Vatandaşlarla çay içti dert dinledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Atapark ve Ortahisar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vatandaşlarla çay içerek taleplerini alan Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, "AK Parti iktidarının milli ve manevi değerlerin korunması yönünde önemli çabaları var.

Bir ülkenin ayakta durmasını sağlayan ekonomik, güvenlik, istikrar gibi unsurlarının yanında milli ve manevi değerlerin korunmasının da unutulmaması gerekir" dedi.

Vatandaşların milli ve manevi değerlerin korunması yönündeki görüşleri üzerine açıklama yapan Bıyıklıoğlu, şöyle devam etti: "Bireylerini milli, manevi ve ahlaki değerlerine bağlı yetiştiren toplumların, çağın gereği olan gelişmelere de duyarsız kalmadıkları takdirde, başarılı olmamaları için bir sebep olmaz. Milletleri ve toplumları sahip oldukları milli, manevi ve ahlaki değerlerin ayakta tuttuğu bilinmektedir. Milli ve manevi değerleri zayıflayan, milletlerin tarih içerisinde çöküş yaşadıkları görülmektedir. Medeniyetler milli, manevi ve ahlaki değerleri ihmal ederek, sadece maddi unsurlarla uzun ömürlü olamamışlardır." Milletvekili olarak her zaman halkla iç içe olduğunu kaydeden Bıyıklıoğlu, “Ben sizden biriyim. Erdoğdu Mahallesinde doğdum büyüdüm. Lise zamanında Atapark’taki Halk Kütüphanesi’ne gelerek ders çalışıyordum. Buranın her tarafında bir hatıram var” diye konuştu. Atapark ziyaretinin ardından Ortahisar Mahallesi’ne geçen Bıyıkıloğlu, orada da vatandaşlarla bir araya geldi. Bıyıklıoğlu Ortahisar Mahallesi’nde eski dostu Gazeteci-Yazar Nevzat Yılmaz’ı da ziyaret ederek eski günleri yad etti. Yılmaz’ın Ortahisar’daki matbaasının bir tarihi yaşattığını dile getiren Bıyıklıoğlu, “Öğrencilik zamanımda Üniversiteye giderken, burada oturup çay içiyorduk. Nevzat benim mahalle arkadaşım. Buranın her tarafı tarih koyuyor. Trabzon’a gelenlerin uğrak yeri haline gelen bir mekan” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlar da Bıyıklıoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendi içlerinden bir milletvekilinin kendilerini ziyaret etmesinin gurur verici olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler