Varna Trabzon arasında işbirliği

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Trabzon'a gelen Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyeti Vali Konağı’nda kabul etti. Bulgaristan’ın Varna kentinden gelen heyet ile balıkçı barınakları ve Lojistik Me

Varna Trabzon arasında işbirliği

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bir dizi ziyarette bulunmak amacıyla Trabzon'a gelen Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyeti Vali Konağı’nda kabul etti. 

Bulgaristan’ın Varna kentinden gelen heyet ile balıkçı barınakları ve Lojistik Merkez konusunda görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirten Vali Kızılcık, Bulgar heyeti Trabzon’da ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirtti.

Trabzon ile Varna arasında ticari, kültürel ve ekonomik ilişkilerin artırılmasını istediklerini kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz ve ülkemiz ile Bulgaristan arasında ticari, kültürel ve ekonomik alandaki işbirliğinin artmasını son derece önemsiyoruz.

Bulgaristan’ın Varna kenti balıkçı barınakları ve lojistik merkez konusunda işbirliği görüşmelerinde bulunduk. Trabzon’umuz için son derece önemli olan lojistik merkezin bir an önce hayata geçirilmesini istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ise, Trabzon’da bulunmaktan dolayı son derece memnun olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Bazı görüşmeler gerçekleştirmek için Trabzon’da bulunuyoruz. Doğal ve kültürel güzellikleri olan Trabzon’da bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Trabzon Valimiz Recep Kızılcık’ın gösterdikleri misafirperverlikten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” 

Vali Kızılcık, ziyaretin anısına Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov ve beraberindeki heyete telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti. Varna Vali Yardımcısı Slavcho Slavov tarafından da Vali Kızılcık’a bir hediye verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel