"Var gücümle çalışacağım"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Mahir Küçük, belediye başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor.Akçaabat, Maçka ve Düzköy Belediye Başkanları il

"Var gücümle çalışacağım"

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı Mahir Küçük, belediye başkanlarını ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Akçaabat, Maçka ve Düzköy Belediye Başkanları ile ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Dr. Küçük, hizmet için yola çıktığını ve Trabzon'u herkesin gıpta ile baktığı bir şehir yapmak için çalışacağını söyledi.

"AK Parti gönüldaşları olarak ayak seslerimiz tüm dünyada yankılanmaktadır" diyen Dr. Küçük, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Herkesçe kabul edilen bir gerçek var ki bu da AK Parti'nin 12 yıllık iktidarında Türkiye'mizin çağ atladığı ve hızlı adımlarla Dünya'da engellenemez küresel güç haline geldiğidir. Ancak bu ilerlemenin önünü kesmek isteyen iç ve dış güçlere inat, millet olarak, AK Parti teşkilatları olarak, millete hizmet yolunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Trabzon'a hizmet etme noktasında var gücüyle çalışacağı sözünü yineleyen Dr. Mahir Küçük, "Rabbim inşallah bu yolda, bu kutlu davada, bizlerle beraber, siz teşkilatlarımızla beraber yeni Türkiye'nin kurulmasında görev almayı nasip eder. Trabzon'umuzun için Türkiye'miz için elimden geleni yapacağıma, var gücümle çalışacağıma siz değerli teşkilat mensubu arkadaşlarım, AK Parti sevdalıları ve halkımın önünde söz veriyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler