Van'daki Trabzonlu unutulmadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Ekim tarihinde Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden Trabzonlu öğretmen Mustafa Akgün’ün geride kalan ailesini ziyaret etti.Beraberinde AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Yus

Van'daki Trabzonlu unutulmadı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Ekim tarihinde Van’ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybeden Trabzonlu öğretmen Mustafa Akgün’ün geride kalan ailesini ziyaret etti.
Beraberinde AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte Şalpazarı’na bağlı Turalğuşağı Köyü’ne giden Başkan Gümrükçüoğlu, Mustafa Akgün’ün eşi Sultan ve kızı Fatma Hafıza ve aileye bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu. Rahmetli öğretmenin abisi Emniyet Müdürü Ali Osman Akgün ile Köy Muhtarı Hasan Kandil’inde yer aldığı ziyarette Başkan Gümrükçüoğu minik Fatma Hafıza’ya büyük ilgi gösterdi.
Emniyet Müdürü Ali Osman Akgün’den ailenin durumu ile ilgili bilgi alan Başkan Gümrükçüoğlu, “Buraya gelmeden önce ailenin durumunu merak ediyordum ve endişeleniyordum. Ancak yakınlarının ve sizlerin burada olduğunu görmek beni rahatlattı. Kendilerine sahip çıkılmış olması çok güzel. Bu aile bu vatana millete hizmet etmek için Van’a giden ancak depremde hayatını kaybeden Mustafa kardeşimizin bizlere emanetidir. Mustafa kardeşimizin mekanı cennet olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin. Bize düşen neyse bundan sonra bu ailemiz için yapmaya çalışacağız” dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu depremde hayatını kaybeden öğretmen Mustafa Akgün’ün kızını kucağına alarak bir süre onunla oynadı ve kendisine hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel