Vali'nin konuşması müdürü uyuttu

Rize Ali Metin Kazancı Lisesi’nin salonunda ’eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi ve planlanması’ konulu toplantı düzenlendi.Toplantıya katılan Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, “Ülke genelinde yapılan sınavlardaki başarı sıralamalarında ilimizi 70’lerden

Vali'nin konuşması müdürü uyuttu

Rize Ali Metin Kazancı Lisesi’nin salonunda ’eğitim-öğretim yılının değerlendirilmesi ve planlanması’ konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıya katılan Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, “Ülke genelinde yapılan sınavlardaki başarı sıralamalarında ilimizi 70’lerden alıp 35’inci sıralara kadar getirdik. Öğrencilerimizin sınavlarda gösterdiği başarısızlıkların önüne geçmek adına şu ana kadar 20 bin veliye ulaştık. Özellikle bu sınavlarda mesleki eğitimde Türkiye sıralamasının üstünde yer aldık” dedi.

OKUL MÜDÜRLERİ UYUKLADI
Hacımüftüoğlu’nun yaklaşık 20 dakika süren konuşması sırasında çok sayıda okul müdürünün uyukladığı görüldü. Müdürlerin kimi başını öne eğdi kimi de eğilerek koltuğun arkasına gizlendi. Bazıları ise başını öndeki koltuğa yaslayarak uyudu. Toplantı, Milli Eğitim Müdürü Baki Kesicioğlu’nun konuşması ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler