Valiliğin 5 tekvandocu açıklaması

Trabzon valiliği tekvandocuların ölümü ile ilgili “salon verilseydi, imkanlar sağlasaydı şimdi hepsi yaşıyor olacaktı” haberlerine cevap verdi.Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi günü akşamı meydana gelen ve 5 sporcunun ölümü, 2 sinin de

Valiliğin 5 tekvandocu açıklaması

Trabzon valiliği tekvandocuların ölümü ile ilgili “salon verilseydi, imkanlar sağlasaydı şimdi hepsi yaşıyor olacaktı” haberlerine cevap verdi.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde geçtiğimiz Pazartesi günü akşamı meydana gelen ve 5 sporcunun ölümü, 2 sinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasının ardından bazı basın yayın organlarında konu ile ilgili çıkan haberler üzerine Trabzon Valiliği bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, kazada vefat eden 5 sporcudan 3’ünün Vakfıkebir Spor Kulübü’nde diğer 2’sinin ise ferdi olarak spor yaptığı belirtilerek “Vakfıkebir ilçesindeki tüm tekvandocuların çalışmalarını sürdürmeleri için ilçedeki spor salonunun antrenmanlara ayrılmış kısmı her türlü antrenman için uygundur ve tahsis de edilmiştir. Sporcular haftanın Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri çalışmalarını antrenman sonunda uygun koşullarda sürdürmektedirler. Bunun göstergesi de halen ne Vakfıkebir Spor Kulübü, ne de müdürlüğümüzle ilgisi bulunmayan Şahin Bektaş’ın gerçek dışı açıklamalarının yer aldığı basın organında yayınlanan fotoğrafın da çalışmalara tahsis ettiğimiz salonda çekilmiş olmasıdır. Söz konusu şahsın sporculara çalışma için minder verilmediği, hatta Trabzon’daki 19 Mayıs Spor Salonu deposunda yığınla minder bulunduğu yolundaki iddialar tamamen asılsızdır ve de böylesine elim bir kazanın ardından yapılmış olması da çirkindir. Hele hele ‘Bu sporculara o salon verilseydi, imkanlar sağlansa idi, şimdi hepsi yaşıyor olacaktı’ ifadesi, iddiaları çok vahimdir. Bu beyanlarla ilgili gereken yasal başvurular da yapılacaktır” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler