Vali'den Vakfıkebir'e inceleme

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Vakfıkebir’de yapım çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi ve Öğretmenevi’ni ziyaret ederek, son durumları hakkında bilgi aldı.Vali Kızılcık’ı Vakfıkebir’e gelişinde, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Emniyet Müdür

Vali'den Vakfıkebir'e inceleme

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Vakfıkebir’de yapım çalışmaları devam eden Gençlik Merkezi ve Öğretmenevi’ni ziyaret ederek, son durumları hakkında bilgi aldı.
Vali Kızılcık’ı Vakfıkebir’e gelişinde, İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Hatipoğlu, Mili Eğitim Müdür Vekili Fahri Bilici, Gençlik Merkezi Müdür Mustafa Turupçu, İl Genel Meclis Üyeleri Rıfat Yavuzyılmaz ve Şenol Bahadır, Öğretmenevi Müdürü Ekrem Bahadır karşıladı. Vali Kızılcık, Vakfıkebir’de ilk olarak Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Kızılcık inşaatın son durumu hakkında Kaymakam Arısoy’dan bilgi aldıktan sonra öğretmenevine geçti. Öğretmenevi’ni inceleyen Vali Kızılcık, eksiklerin biran önce bitirilerek hizmete açması gerektiğini ifade etti.

Dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak yenilenmeler yapılması gerektiğini ifade eden Vali Kızılcık, “21 . yüzyılın gereklerine göre Trabzon merkez ve ilçelerinde yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Trabzon’umuzun şirin ilçesi Vakfıkebir’de incelemelerde bulunduk. Öğretmenevi ve Gençlik Merkezi inşaatımızı inceledim. Ve eksikliklerin bir an önce bitirilerek hizmete açılması gerektiğini belirttim. Vakfıkebir’imiz inşaatlar bittikten sonra iki önemli bina kazanmış olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler