Validen Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık Trabzon Belediyesi’nin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlaması nedeniyle Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Kızılcık’ın belediyeyi

Validen Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık Trabzon Belediyesi’nin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlaması nedeniyle Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Başkan Gümrükçüoğlu, Vali Kızılcık’ın belediyeyi ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Valimiz şehrimizin çehresinin değişmesi, sıçrama yapması ve bir dünya kenti olması yönünde yaptığımız çalışmalarda bizlere her zaman destek veriyor. Valilik, belediye ve diğer kamu kuruluşlarıyla birlikte Trabzon’a en iyi hizmeti ermenin gayreti içersindeyiz. Valimize Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Belediye yeni hizmet binasının Trabzon'a hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Kızılcık, “Çok güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda güler yüzünüze yakışır bir yer olmuş. Bu anlamda da sizleri tebrik ediyorum. Bir bakıma da vatandaşlarımızın daha rahat mekanlarda hizmet alacağını memnuniyetle gördük. Trabzon’un değişen ve gelişen yüzünün bir göstergesi olan belediye binamız gibi daha onlarca, yüzlerce projeyi Trabzon’umuza hep beraber kazandırıp çok daha yaşanılabilir bir kent haline getirmeyi arzu ediyorum. Şahsınıza tüm çalışma arkadaşlarınıza ve halkımıza yeni hizmet binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler