Vali'den gençlere ince espri!

Türkiye'deki gençlerin kaynaşmasına ve yaşadıkları yöre dışındaki insanların kültürünü öğrenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde, Edirne ve Trabzon'daki gençlik merkezleri üyesi 25 kişi, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.''Gençlik Merkezleri

Vali'den gençlere ince espri!

Türkiye'deki gençlerin kaynaşmasına ve yaşadıkları yöre dışındaki insanların kültürünü öğrenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde, Edirne ve Trabzon'daki gençlik merkezleri üyesi 25 kişi, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

''Gençlik Merkezleri Arası Değişim Projesi'' çerçevesinde Trabzon'a gelen Edirne Gençlik Merkezi üyesi gençler ile Trabzon'daki Gençlik Merkezi mensubu kişilerden oluşan 25 kişi, Vali Kızılcık tarafından Valilik B Toplantı Salonu'nda kabul edildi. Çoğunluğu üniversite öğrencisi olan gençlerle sohbet eden Vali Kızılcık, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirterek, bu tür faaliyetlerle ülkenin farklı yörelerindeki gençlerin birbirlerini tanıyıp arkadaş olduğuna işaret etti. Vali Kızılcık, gençler arasındaki bu arkadaşlık ilişkilerinin sürmesi gerektiğini ifade ederek, böylece gençlerin ülkenin sorunları konusunda fikir alışverişinde bulunma imkanı olacağını söyledi. Doğu Karadeniz'in doğal güzelliklerine de değinen Kızılcık, sohbet ederken resim yaptığını öğrendiği bir öğrenciye, ''En çok sanatçı bu yöreden çıkar, çünkü malzeme çok'' dedi.

Gençlerin kaynaşmasına ve yaşadıkları yöre dışındaki insanların kültürünü öğrenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde Edirne'den gelen ziyaretçi öğrenciler de Vali Kızılcık'a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, Doğu Karadeniz'in çok güzel olduğunu anlattılar. Gençlerden biri Kızılcık'a içinde plastikten yapılan çeşitli meyveler olan hediye paketi verdi. Kızılcık da ''Bunlar yeniyor mu'' şeklinde konuşarak espri yaptı. Valilik önünde Vali Kızılcık ile hatıra fotoğrafı da çektiren gençlerin birbirleriyle kaynaşması ve yöreyi tanımaları için Trabzon'da bir süre gezeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler