Vali'den flaş açıklama: İki kişi...

Trabzon Valisi Adil Celil Öz, saldırının faili oldukları değerlendirilen bu şüphelilerin Sürmene İlçesi’nde yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.  Şüphelilerden birinin Fenerbahçe ekibini taşıyan otobüsü Rize’den Trabzon’a hareket ettikten sonra taki

Vali'den flaş açıklama: İki kişi...
Trabzon Valisi Adil Celil Öz, saldırının faili oldukları değerlendirilen bu şüphelilerin Sürmene İlçesi’nde yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı. 
 
Şüphelilerden birinin Fenerbahçe ekibini taşıyan otobüsü Rize’den Trabzon’a hareket ettikten sonra takip ettiğini kaydeden Vali Öz, bu kişinin Sürmene İlçesi’ne yaklaşınca diğer kişiye telefonla haber verdiğini anlattı. Vali Öz, ilçe girişinde bekleyen kişinin de otobüse otomatik av tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi.
 
Sabaha  doğru iki kişi üzerine yoğunlaştıklarını belirten Vali, "Rize’den intikal eden  konvoyda bir kişi, Bir  de silahlı saldırıyı yapan kişi yönünde bulgular  vardı. Bu kişileri aldık, delillerle bulgular ve diğer ilk emareler alan çalışması, bu iki kişiyi doğruluyor." ifadelerini kullandı.           
 
Kimlikleri henüz açıklanmayan 2 şüphelinin ilk ifadelerinde suçlamayı kabul etmedikleri belirtildi. Vali Öz, konuyla ilgili adli sürecin devam ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler