Vali ve Başkan Alacahan'da

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile birlikte Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Bakırcılar Çarşısı’nın Trabzon’un

Vali ve Başkan Alacahan'da

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile birlikte Bakırcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Bakırcılar Çarşısı’nın Trabzon’un önemli alışveriş merkezlerinden biri olduğunu belirten Başkan Gümrükçüoğlu, esnafın toplumun omurgası olduğuna dikkat çekti.

Vali kızılcık ile birlikte restorasyon çalışmaları devam eden Alacahan’da incelemelerde bulunan Gümrükçüoğlu mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman önem verdiklerini belirterek, "Çünkü esnaflarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilenlerdir. Bu anlamda mahallelerimizin sorun ve isteklerini en iyi öğrenebileceğimiz esnaflarımızı sık sıkı ziyaret ediyoruz.

50.jpg

Onların gerek ülke, gerekse kentimiz hakkındaki izlenim ve istek ve kanaatleri bizler için önemlidir. Hep birlikte kentimize en iyi hizmeti vermek için ziyaretlerimizi artırarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel