Vali Öz'den, Yıldırımhan'a hastanede ziyaret

Trabzon’da önceki gece havalimanına aracıyla seyir halinde iken başka bir araca yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu darp edilen, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın oğlu Fatih Yıldırımhan’ın tedavisi Trabzon Numu

Vali Öz'den, Yıldırımhan'a hastanede ziyaret

Trabzon’da önceki gece havalimanına aracıyla seyir halinde iken başka bir araca yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu darp edilen, Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan’ın oğlu Fatih Yıldırımhan’ın tedavisi Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fatih Yıldırımhan’ı tedavi gördüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.

Yıldırımhan ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Öz, Fatih’in sağlık durumu hakkında da doktorlardan bilgi aldı.

Olaydan dolayı duyduğu üzüntüsüne dile getiren Vali Öz, yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, “Özellikle bayram gününde böyle bir hadisenin yaşanması çok üzüntü vericidir. Bayramlar dargınların barıştığı, gönüllerin kaynaştığı, hoşgörü ve sevginin egemen olduğu günlerdir. Bu günlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin birbirlerine karşı daha saygılı ve hoşgörülü davranması gerekiyor. Fatih kardeşimize yapılan bu saldırıyı kınıyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan da Vali Öz’e gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti.

20131020aw000174_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler