Vali ÖZ'den TRT'ye ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz TRT’yi ziyaret edip, incelemelerde bulundu. TRT’ye gelen vali Öz’ü TRT İl Müdürü Hüseyin Kantarcı, TRT Radyo Müdürü Mehmet Bayraktar ve Haber Müdürü Ercan Çelik karşıladı.İl Müdürünün makamında TRT çalışmaları hakkında bilgi

Vali ÖZ'den TRT'ye ziyaret

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz TRT’yi ziyaret edip, incelemelerde bulundu. TRT’ye gelen vali Öz’ü TRT İl Müdürü Hüseyin Kantarcı, TRT Radyo Müdürü Mehmet Bayraktar ve Haber Müdürü Ercan Çelik karşıladı.

İl Müdürünün makamında TRT çalışmaları hakkında bilgi alan vali daha sonra tesisleri gezerek Radyo ve Televizyon stüdyolarını inceledi.

TRT kurumunun bir eğitim yuvası olduğu söyleyen vali Öz ‘’Ülkemizde ilk radyo ve ilk televizyon yayını gerçekleştiren TRT, kuruluşundan günümüze kadar haber yayıncılığı bakımından her zaman en iyisini yapmaya çalışmış ve bu dalda çok sayıda eleman yetiştirmiştir. Bunun için TRT Kurumu alanında  âdete bir okul konumundadır’’ dedi.

TRT’nin kuruluşundan buyana halkın sesi olarak yapmış olduğu doğru, yapıcı ve eğitici yayınlarına bundan sonrada devam edeceğini ifade eden vali Öz çalışmalarından dolayı kurumda görev alan herkese teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler