Vali Öz'den kimsesiz çocuklara karne hediyesi

Sosyal Hizmetler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğince Trabzon Çocuk Evlerinde kalan 38 çocuğa birinci dönem karne hediyeleri verildi.İldeki bir restoranda düzenlenen programa, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz ile bazı daire amirleri ve dernek

Vali Öz'den kimsesiz çocuklara karne hediyesi

Sosyal Hizmetler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğince Trabzon Çocuk Evlerinde kalan 38 çocuğa birinci dönem karne hediyeleri verildi.

İldeki bir restoranda düzenlenen programa, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz ile bazı daire amirleri ve dernek yetkilileri katıldı.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Öz, yaptığı konuşmada, kendilerine emanet olan bu çocuklara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirterek, "Çocuklarımıza devlet her türlü imkanı sağlıyor ancak sevgi ve sıcak aile ortamını sizlerle birlikte paylaşıyorlar. Sizler bu çocuklarımıza kucak açıyor, eğitim, sağlık alanlarında ve günlük hayatlarına hazırlanma aşamalarında her zaman yanlarında oluyorsunuz. Bundan sonra devletimiz, yerel yönetimlerimiz ,dernek ve vakıflarımızla bu hizmetin içerisinde olacağız" dedi.

Bu çocukları sahiplenme konusunun bütün topluma mal olmuş bir konu olduğunu ifade eden Vali Öz, "Bildiğiniz gibi Gönül Elçileri projesiyle bu sorumluluk biraz daha geniş kesimlere yayıldı. Herkes bu işi severek ve gönül vererek yapıyor. Çocuklarımızın yarınlara güzel hazırlanmalarını istiyoruz. Gelişmiş ve kalkınmış bir Türkiye için bu gerekiyor ve hepimize sorumluluklar düşüyor. Kendi ailemizin yanında bu çocuklarımızı da ailemizin bir ferdi olarak görüp benimsememiz gerekiyor. Bizler hep birlikte büyük ve mutlu bir aileyiz, her zaman da böyle kalmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel