Vali Öz'den hastane ziyareti

Vali Öz, Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu.Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Vali Öz’ü kapıda Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Kasapoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Ha

Vali Öz'den hastane ziyareti

Vali Öz, Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Vali Öz’ü kapıda Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Kasapoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Cantürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu ile hastane çalışanları karşıladı.

Hastanenin toplantı salonunda Vali Öz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Vali Öz, Trabzon’un ülke genelinde olduğu gibi sağlık alanında önemli yatırımlar aldığını ifade etti.

Sağlık birimlerinin il genelindeki kapasitelerini yerinde görmek ve bir değerlendirme yapmak için düzenledikleri ziyarete ilişkin konuşma yapan Vali Öz,  “Sağlık hizmetleri bizim açımızdan son derece önemli hizmetlerdir. Devletin vatandaşla en yoğun şekilde karşılıklı bir araya geldiği hizmetlerden birisi. Bunların yanında eğitim ve sağlık devletin en temel hizmetlerindendir. Son yıllarda hükümetimizin özellikle sağlık alanında yaptığı çalışmalarla hizmet kalitesi ve vatandaş memnuniyeti açısından önemli mesafeler alındı. Ülke genelinde ve Trabzon’umuzda önemli yatırımlar yapılıyor. Vatandaş memnuniyetinin en hızlı şekilde arttığı hizmetlerden birisi sağlık hizmetleridir. Yeni açılacak olan sağlık birimlerimizle hem altyapı, bina inşaat, hem de insan kaynakları ve alet ekipman, teknoloji kullanımı konusunda önemli mesafeler alındı. Daha iyiye daha kaliteli hizmete nasıl ulaşabilirizin hep birlikte arayışı içersinde olacağız” dedi.

Toplantıda Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Kasapoğlu, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Cantürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Köksal Hamzaoğlu Vali Öz’e brifing sundu.

Toplantının ardından Vali Öz beraberindekilerle hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel