Vali Öz: Burak Yılmaz'ı aramam...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, son günlerde gerek yazılı, gerekse görsel ve internet medyasında yer alan milli futbolcu Burak Yılmaz’ın, Vali Öz ismi kullanılarak dolandırılması olayı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.Açıklamada Vali Öz, dolandırıcılık

Vali Öz: Burak Yılmaz'ı aramam...

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, son günlerde gerek yazılı, gerekse görsel ve internet medyasında yer alan milli futbolcu Burak Yılmaz’ın, Vali Öz ismi kullanılarak dolandırılması olayı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Açıklamada Vali Öz, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşlarımızın duyarlı olmalarına vurgu yaparak, vatandaşlardan bu tür telefonlara itibar etmeden güvenlik güçlerimizi haberdar etmelerini istedi.

Vali Öz açıklamasında; “Gerek şahsım ve gerekse diğer vali ve kaymakamlar ile diğer görevlilerimiz hiçbir zaman şahısları telefonla arayarak bu tür talepte bulunmaz. Devletimizin iş ve işlemleri mutlaka resmi yazı ile yapılır. Dolayısıyla Trabzon Valisi olarak futbolcu Burak Yılmaz’ı arayıp ondan fakir öğrencilere burs vermek üzere yardım talebinde bulunmam söz konusu değildir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Lütfen bu tür sahtekarlara karşı daha dikkatli olun. Böyle bir durumla karşılaştığınızda itibar etmeyin ve mutlaka güvenlik birimlerimize haber verin” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel