Vali Kızılcık'tan Öğrencilere imzalı kitap

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İstanbul Bahçelievler’den Trabzon’a gezmek için gelen Halil Vedat Fıratlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap hediye etti.  Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezmek için öğretmenleri eşliğinde ilimize gelen

Vali Kızılcık'tan Öğrencilere imzalı kitap

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İstanbul Bahçelievler’den Trabzon’a gezmek için gelen Halil Vedat Fıratlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap hediye etti. 
 
Trabzon’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezmek için öğretmenleri eşliğinde ilimize gelen öğrenciler Çaykara Uzungöl’de bol bol gezerek eğlendiler. Konaklamak için Fettahoğlu Otel’e geçen Halil Vedat Fıratlıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri burada bir sürprizle karlılaştı.
 
Aynı otelde konaklayan Vali Kızılcık, burada öğrencilere yakın ilgi gösterdi. Öğrencilere okul seti hediye eden Kızılcık, ayrıca imzaladığı kitapları öğrencilere vererek okul hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere kemençe gösterisi sunulurken, Trabzon’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten öğrenciler ise, kendilerine yakın ilgi gösteren Vali Kızılcık’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel