Vali Kızılcık'ın Gümrük ziyareti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü’nü ziyaret ederek Başmüdür Fikret Erol’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Limanı'nın canlandırılması, Dış Ticaret’in en üst sev

Vali Kızılcık'ın Gümrük ziyareti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü’nü ziyaret ederek Başmüdür Fikret Erol’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 

Ziyarette konuşan Vali Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Limanı'nın canlandırılması, Dış Ticaret’in en üst seviyelere çıkartılması konusunda oldukça titiz olduklarını, bu konuda her kesime gerekli desteğin verildiğini ve yoğun bir çalışma içerisinde olunduğunu söyledi.
 

Başmüdür Fikret Erol da 24 saat dış ticaret erbabının hizmetinde olduklarını ve sorun yaşanmaması konusunda çok hassas olduklarını, şeffaf, güvenli ve süratli bir hizmetin sunulabilmesi için her türlü tedbiri aldıklarını kaydetti. Ziyaretin sonunda Vali Dr. Recep Kızılcık, Başmüdür Fikret Erol ve diğer idareciler tarafından uğurlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel