Vali Kızılcık, Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

 Vali Kızılcık, yeni yıl mesajında “Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum.  Yeni yılda ilimiz dolayısıyla ülkemizin kalkınması, güçlenmesi, itibarının daha da yükselmesi ve Ulu önder At

Vali Kızılcık, Yeni Yıl Mesajı Yayımladı

 

Vali Kızılcık, yeni yıl mesajında “Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. 
 
Yeni yılda ilimiz dolayısıyla ülkemizin kalkınması, güçlenmesi, itibarının daha da yükselmesi ve Ulu önder Atatürk’ümüzün emrettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkması için daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.
 
Vali Kızılcık “Trabzonlu hemşerilerimle yeni yıla huzur, güven ve yeni umutlarla merhaba demenin heyecanını yaşıyorum. En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz  yeni yılda  da güçlenerek devam etmesini, halkımızın daha mutlu, huzurlu,güvenli günler yaşamasını diliyorum" diye konuştu..
 
“Terörden, Şiddetten Arındırılmış Bir Dünya”
 
Vali Kızılcık yeni yıl temennisinde, "Hoşgörünün benimsendiği, ihtilafların barışçı yollardan çözüme kavuşturulduğu, küresel sorunlar konusunda azami duyarlılık gösterildiği, terörden, şiddetten, silahlardan arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yasamasını diliyorum" dedi.
 
"Trabzon’un Marka Kent Olması En Büyük Hedefimiz"
 
Vali Kızılcık “Trabzon’un marka kent olmasında ilimizin tarihi, kültürel zenginliği ve emsalsiz doğa güzellikleri yanında diğer ekonomik ve kültürel değerlerini de kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle ilimizin marka bir kent haline gelmesi en önemli hedeflerimiz arasında yer alacaktır.
 
Bu duygularla ilimizde görev yapan mülki,askeri, adli erkan,  kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve basın mensuplarımız  ile tüm Trabzonlu hemşehrilerime yeni yılın barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler