Vali Kızılcık yaşlı çifti ziyaret etti

 Vali Kızılcık'tan Yaşlı Çifte Ziyaret Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Sürmene ilçesinde oturan yaşlı bir çifti ziyaret etti. Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Sürmene ilçesinde oturan yaşlı bir çifti ziyaret etti.Kızılcık, ilçenin Karacakaya köyündeki tarihi

Vali Kızılcık yaşlı çifti ziyaret etti

 

Vali Kızılcık'tan Yaşlı Çifte Ziyaret

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Sürmene ilçesinde oturan yaşlı bir çifti ziyaret etti.

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Sürmene ilçesinde oturan yaşlı bir çifti ziyaret etti.

Kızılcık, ilçenin Karacakaya köyündeki tarihi ahşap evde oturan 88 yaşındaki Muzaffer Akçay ve yatalak hasta olan eşini ziyaretinde yaptığı konuşmada, her yapılan hizmetin vatandaşın refah ve mutluluğu için olduğunu belirterek, kendisinin de bu düşünceyle fırsat buldukça köylerde yaşayan aileleri ziyaret ettiğini söyledi.

Devlet olarak vatandaşın her derdiyle ilgilendiklerini ifade eden Kızılcık,

"Vatandaşımız var olduğu ve refaha kavuştuğu sürece devletimiz de var olacaktır. Devletin tüm imkanları bunu başarmak için seferber edilmiştir. Yoğun işlerimin arasında, böyle köşede bucakta kalmış, uğrayanı az olan vatandaşlarımızı bulup onların hal hatırını sormaya çalışıyorum. Onlarla dertleşince mutlu oluyorum. Fırsat buldukça bu uygulamaya devam edeceğim" dedi.

Muzaffer Akçay ise Kızılcık ile sohbet ederken terör olaylarına tepki göstererek, 88 yaşına rağmen terörle mücadele edebileceğini ifade etti.

Kızılcık, daha sonra Akçay ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirip evden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel