Vali Kızılcık Trabzon esnafıyla

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşın arasına karıştı.Sürekli esnaf ziyaretleri yapan Vali Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi ziyaretinde de vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Balık satan bir esnafın yanı

Vali Kızılcık Trabzon esnafıyla

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşın arasına karıştı.

Sürekli esnaf ziyaretleri yapan Vali Kızılcık, Pazarkapı Mahallesi ziyaretinde de vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Balık satan bir esnafın yanına giden Vali Kızılcık, hamsinin bu sezon yüzümüzü güldürüp güldürmeyeceğini sordu. Vali Kızılcık’ın hamsiye olan beğenisini bilmediğini ifade eden esnaf, “Sayın Valim bu sene hamsi sezonu iyi gidiyor. Fiyatlarda makul düzeyde. Sizinde hamsiyi sevmeniz beni mutlu etti” dedi.

Daha sonra fındık tüccarına giden Vali Kızılcık, fındık piyasasının durumunu fındık tüccarına sordu.

Vali Kızılcık, fındık piyasasının durumunun sevindirici olduğunu ifade ederek, “Bu sene fiyatları iyi bir seviyede bulunması çiftçilerimiz adına sevindirici bir gelişme. Geçim kaynaklarından biri olan fındığın piyasasının iyi olması Trabzonlu hemşerilerim için çok önemli. Ayrıca fındık piyasasının iyi olması ticaretimiz için de önemlidir” şeklinde konuştu.

Esnafları ziyaret sırasında özellikle çocuk ve yaşlılar ilgilenen Vali Kızılcık, vatandaşların her zaman yanında olduğunu belirtti.

Zaman buldukça esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Vali Kızılcık, “ Esnafımızın ve vatandaşımızın arasına girerek sıkıntı ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Esnafımızla ekonomimizin durum değerlendirmesini yapıyoruz. Çünkü esnaflarımız ekonomimizin bel kemiğidir. Ayrıca sokakta görüştüğümüz vatandaşlarımızın da görüşlerini alıyoruz. Bizim için yaptığımız işlerde vatandaşımızın memnuniyeti de önemlidir. O yüzden Trabzonlu hemşerilerimizin görüşlerine önem veriyor ve çalışmalarımızı onların mutluluğu için yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sırasında mangal yapan esnafların ikramını da geri çevirmeyen Vali Kızılcık, esnaflarla la birlikte mangal başında oturdu. Vali Kızılcık, mangal başında esnaflarla birlikte sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler