Vali Kızılcık Komutan'ı kabul etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Süleyman Yarayan’ı makamında kabul etti.Vali Kızılcık, yeni görevinde Kurmay Kıdemli Albay Yarayan’a başarılar diledi.Sahil güvenliği olarak Trabzon olarak öne

Vali Kızılcık Komutan'ı kabul etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Süleyman Yarayan’ı makamında kabul etti.

Vali Kızılcık, yeni görevinde Kurmay Kıdemli Albay Yarayan’a başarılar diledi.

Sahil güvenliği olarak Trabzon olarak önemli bir asayiş problemi yaşamadıklarını dile getiren Vali Kızılcık, “Trabzon’umuza hoş geldiniz. Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı olarak Karasu’dan Hopa’ya kadar bölgeye bakıyorsunuz. Karadeniz’imizde başta güvenlik olmak üzere diğer görevleriniz de de canla başla çalışıyorsunuz. Trabzon’umuzda genel olarak asayiş anlamında bir sıkıntımız yok. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Bölge illeriyle koordineli bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini ifade den Yarayan ise, “Her türlü emirlerinizi yapmaktan dolayı memnun olacağız. Bölgemizde ki bütün valilerimiz ile iş birliğinde hareket edeceğiz. Arama kurtarma konuları başta olmak üzere diğer konularda da Karadeniz’in güvenli bir deniz olması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık, Kurmay Kıdemli Albay Yarayan’a telkariden yapılmış plaket verdi. Kurmay Kıdemli Albay Yarayan’da Vali Kızılcık’a denizcilikle ilgili çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler