Vali Kızılcık Filistinlileri kabul etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Filistin'in Han Yunus Belediye Başkanı Mohammed Abd El Khalek Farra'yı makamında kabul etti.Vali Kızılcık, 4 bin yıllık tarihi geçmişi olan Trabzon'da dost ve kardeş ülke Filistin'den misafir ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti

Vali Kızılcık Filistinlileri kabul etti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Filistin'in Han Yunus Belediye Başkanı Mohammed Abd El Khalek Farra'yı makamında kabul etti.

Vali Kızılcık, 4 bin yıllık tarihi geçmişi olan Trabzon'da dost ve kardeş ülke Filistin'den misafir ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Han Yunus Belediye Başkanı Farra'yı Trabzon'da görmekten mutlu olduklarını ifade eden Vali Kızılcık, ''Trabzon olarak sizleri ilimizde görmekten son derece mutlu olduk. Şehrimize 'hoş geldiniz' diyorum. Türkiye ve Filistin iki dost ülke. Trabzon ve Türkiye olarak her zaman yanınızdayız'' dedi.

Trabzon'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Farra ise, ''Trabzon'da siz güzel kardeşlerim ile birlikte olmaktan son derece memnun olduk. Gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı sizlere teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, Farra'ya telkariden yapılmış fincan takımı verirken, Farra'da Vali Kızılcık'a Filistin atkısı ve yöresel çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel