Vali: Hepimizin başı sağolsun

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocunun cenazelerine katılan Vali Dr. Recep Kızılcık ailelerine taziyelerde bulundu.Vali Kızılcık, ilk olarak vefat eden 5 tekvandocudan Emanet Özlem Akagündüz (19),

Vali: Hepimizin başı sağolsun

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocunun cenazelerine katılan Vali Dr. Recep Kızılcık ailelerine taziyelerde bulundu.

Vali Kızılcık, ilk olarak vefat eden 5 tekvandocudan Emanet Özlem Akagündüz (19), kardeşi Ümitcan Akagündüz (14) ve Fatma Yıldırım'ın (17) Vakfıkebir Yeni Camisi'nde kılınan cenaze namazlarına katılırken, ardından aynı kazada hayatını kaybeden Fatih Kasım Fırtına’nın (22) Vakfıkebir Soğuksu Köyü’ndeki cenaze namazına katıldı.
Vali Kızılcık, Tonya’nın Kalınçam Köyü’ne de giderek kazada hayatını kaybeden Abdul Ziya Bostan’ın (19) annesi Sevim ve babası Orhan Bostan’ın evinde taziyede bulundu.

Vali Kızılcık, genç sporcuları kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduklarını dile getirerek, “Çok değerli sporcularımızı kaybettik. Makamları cennet olur inşallah. Biz devlet olarak vatandaşlarımızın acı ve tatlı günlerinde her zaman yanlarındayız. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler