Vali başkanlığında TRABRİKAB

 Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı Birlik Başkanı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, başkanlığında Valilik B Toplantı salonunda yapıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Kızılcık, “Birliğimiz, birliğim

Vali başkanlığında TRABRİKAB

 

Trabzon-Rize Katı Atık Birliği (TRABRİKAB) Encümen Toplantısı Birlik Başkanı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, başkanlığında Valilik B Toplantı salonunda yapıldı.

 Toplantı öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Vali Kızılcık, “Birliğimiz, birliğimiz hizmetini düzgün bir şekilde yürütmeye çalışırken, maddi yükümlülüklerini yerine getirmede de bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalmaktadır. Bu durumu bugün ki toplantının gündemi dışında konuşmamız ve bir karar almamız gerekiyor.  Çöpün yaz aylarında arttığı dönemlerde bu çalışmaları sürdürmek çok kolay olmayacak. Bu anlamda sorumluluklarımız daha da artıyor. Hizmetlerin daha etkin olarak yürütülmesi ve sorunların çözülmesi ile toplantıyı açıyorum” dedi. 

 Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler