Vali Aksoy ; ''Müstesna zaman dilimleri''

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “Bayramlar; insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile ve sosyal, kültürel hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan müstesna zaman dilimleridir” dedi.Vali Hüseyin A

Vali Aksoy ; ''Müstesna zaman dilimleri''

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, “Bayramlar; insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile ve sosyal, kültürel hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan müstesna zaman dilimleridir” dedi.

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı açıklamada; “Milletçe, barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla mübarek Kurban Bayramı gününe kavuşmanın mutluluğunu, bir kez daha yaşıyoruz. Bayramlar; insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile ve sosyal, kültürel hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan müstesna zaman dilimleridir.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit ve yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli; sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı bu güzel günlerde fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Samsunlu hemşehrilerimin, değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını kutlar, her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel