Vakıf yardımları bayram öncesinden yapılıyor

Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere, eşi vefat etmiş kadınlara ve ihtiyaç sahibi asker ailelerine nakdi yardımların yapılacağını söyledi.Ordu Vali

Vakıf yardımları bayram öncesinden yapılıyor

Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere, eşi vefat etmiş kadınlara ve ihtiyaç sahibi asker ailelerine nakdi yardımların yapılacağını söyledi.
Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı yaptığı açıklamada, “Vakfımıza yardım başvurusunda bulunan veya hane ziyareti yapılarak yerinde muhtaçlığı tespit edilen ailelerden 1. derece muhtaç olanlara 200 TL, 2. derece muhtaç olanlara 150 TL ve 3. derece muhtaç aile başına 100 TL olmak üzere bin 337 aileye 200 bin 550 TL nakdi yardım yapılması ile ilgili mütevelli heyeti karar almıştır" dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAĞIŞÇILARDAN GELEN ETLER DAĞITILACAK”
“İhtiyaç sahibi eşi vefat etmiş kadınlara nakdi yarım programı kapsamında 350 aileye iki ayda bir 500 TL olmak üzere ödenen 173 bin TL, Kurban Bayramı öncesinde ödemeleri yapılacaktır” diyen Vali Yardımcısı Avcı, “Muhtaç asker aylığı alan 123 aileye yönelik yapılan ödemeler askerlerin vatani görevini yaptığı her ay için 250 TL olmak üzere toplam 99 bin 500 TL Kurban Bayramı öncesinde ödemeleri yapılacak olup, yine bağış olarak gelen, ihtiyaç sahibi eşi vefat etmiş kadınlar ve muhtaç asker aylığı alan ailelere aile başı 3 kg olmak üzere toplam 373 aileye bin 119 kilogram et yardımı dağıtımı Kurban Bayramı süresince devam edecektir. Sayin Valimiz Kenan Çiftçi’nin talimatıyla bayramdan önce bütün ihtiyaç sahibi ailelere bu nakdi yardımlarda ulaştırılacaktır. Bizim için bayramda herkesimin mutlu olması önemlidir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel