Vakfıkebir'de kitap okuma kampanyası

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çavuşlu Köyü İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve tüm velilerin katıldığı kitap okuma kampanyası başlatıldı."Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında "Veliler de Okuyor" adıyla yürütülen projeye veliler de destek verirken, her

Vakfıkebir'de kitap okuma kampanyası

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çavuşlu Köyü İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen ve tüm velilerin katıldığı kitap okuma kampanyası başlatıldı.

"Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında "Veliler de Okuyor" adıyla yürütülen projeye veliler de destek verirken, her veli ayda en az iki kitap okuyacak ve her ay belirlenen bir günde de okul salonunda tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin de katılımıyla topluca kitap okunacak.

Bunun için okul idaresi ve okul aile birliği tarafından veli sayısı kadar kitap satın alındı. Bu kitaplar okunduktan sonra Mayıs 2013 tarihinde komisyon tarafından okunan kitaplarla ilgili hazırlanan 20 sorudan oluşan bir sınav yapılacak. Sınav sonucunda 1. gelene Çeyrek altın, 2. gelene 100 TL, 3.’ye ise 75 TL para ödülü verilecek.

Okul Müdürü Osman Bozali, bu projedeki amaç tüm köy halkının okumasını sağlamak, öğrencilere örnek model oluşturmak ve öğrenci başarısına katkılarını artırmak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler