Vakfıkebir'de hastane sitemi

Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ndeki eksikler can sıkmaya devam ediyor. Özellikle hastanedeki personel açığının bulunması halkı zor durumda bırakırken ilçenin önde gelen isimlerininde tepkisini çekti. Vakfıkebir büyükliman belediyespor  kulübü başkanı işadam

Vakfıkebir'de hastane sitemi
Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ndeki eksikler can sıkmaya devam ediyor. Özellikle hastanedeki personel açığının bulunması halkı zor durumda bırakırken ilçenin önde gelen isimlerininde tepkisini çekti.
 
Vakfıkebir büyükliman belediyespor  kulübü başkanı işadamı  Güngör Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada hastanenin eksikliklerinden dolayı sitem etti.
 
HASTANE YAPBOZA DÖNDÜ
 
Yılmaz,  Vakfıkebir devlet hastanesinin personel bakımından  eksik olduğunu belirterek “ 20 hastaya bir hemşire düşüyor. Bu da buradaki personeli ve hastaları  zor durumda bırakıyor.Bu  durum zaten kanunen de uygun değildir.” dedi.
 
Yılmaz, hastanenin dolgu malzemesi olarak kullanıldığını vurgulayarak “Bir yılda 3 başhekim değiştirildi.Hastane yapboz hastanesi, okul müdürü,öğrenci yetiştirme yeri oldu. 5 ilçe ile adeta alay ediyorlar” ifadeleri kullandı.
 
HEMŞİRE VE DOKTOR AÇIĞI  HAT SAFHADA
 
Vakfıkebir devlet hastanesini yerli hemşire ve doktorların gelmek için yapmış olduklarını müracaatları dikkate alınmadığını iddia eden Yılmaz  bu durumun oldukça enteresan olduğunu söyledi. 
 
Vakfıkebir de hemşire ve doktor açığı hat safhada olduğunu sözlerine ekleyen Yılmaz “Beyin cerrahi,Nöroloji,psikiyatri, psikolog, kardiyoloji ve birçok bölümde doktor eksiği vardır.Buna rağmen bölge hastanesi olan Vakfıkebir devlet hastanesine gelecek olan doktor ve personel yada hizmet yapacak olan personeller tam teşekkürlü yöneticiliği bilmelidirler” dedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel