Vakfıkebir'de böcek çilesi!

Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Beldesi'ne bağlı Hamzalı köyü sakinleri, özellikle gece saatlerinde evlerine dolan böceklere karşı önlem alınmasını istedi.Hamzalı köyü sakinlerinden Ahmet Zeki Erdem, köylerinin geçen yıldan itibaren kurtcuğa benzeyen böceklerin

Vakfıkebir'de böcek çilesi!

Vakfıkebir ilçesi Yalıköy Beldesi'ne bağlı Hamzalı köyü sakinleri, özellikle gece saatlerinde evlerine dolan böceklere karşı önlem alınmasını istedi.

Hamzalı köyü sakinlerinden Ahmet Zeki Erdem, köylerinin geçen yıldan itibaren kurtcuğa benzeyen böceklerin istilasına uğradığını belirterek, durumu Vakfıkebir Kaymakamlığına bildirmelerinin ardından Trabzon'dan köye gelen bazı yetkililerin 'Biz bundan anlamayız' diyerek ayrıldığını anlattı.

Ancak böceklerin kendilerini rahatsız etmeye devam ettiğini söyleyen Erdem, "Bu yıl sıcaklar başlayınca tekrar çıkmaya başladılar. Evlerimizin içine kadar giriyorlar. Eve girip uyuyamıyoruz. Çocuklarımız da sürekli tedirgin. Böcek ilaçları kullanıyoruz ama pek fayda etmiyor. Zararı var mı, yok mu? diye yetkililerden bilgi almak istiyoruz." dedi.

Ayşe Öztürk ise böceklerin yataklarına kadar girdiğini söyleyerek, "Evin her tarafına yayılan böceklerin devamlı arkası geliyor. Sabahleyin biraz çekiliyorlar ama daha sonra yeniden geliyorlar. Sabaha kadar uyku uyumuyoruz" diye konuştu.

Öztürk, yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel