Vakfıkebir Spor Kulübünden tepki

  Vakfıkebir Spor Kulübü Başkanı Aydın Saral, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde cumartesi günü yapılan Tekvando Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerindePelitli Belediye Spor Tekvando Antrenörü Kamil K' nin Vakfıkebir Spor Kulübü sporcusu Şamil Kurt'un boğazı

Vakfıkebir Spor Kulübünden tepki

 

 

Vakfıkebir Spor Kulübü Başkanı Aydın Saral, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde cumartesi günü yapılan Tekvando Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerindePelitli Belediye Spor Tekvando Antrenörü Kamil K' nin Vakfıkebir Spor Kulübü sporcusu Şamil Kurt'un boğazını sıkarak darp etmesine tepki gösterdi.

Kulüp Başkanı Aydın Saral, yaptığı açıklamada; "İki sporcunun münakaşa etmesini önleyip, sporcuları uyarması gerekirken, Pelitli Belediye Tekvando Antrenörü Kamil K., kendi sporcusunun tarafını tutarak, kulübümüzün sporcusuna yapmış olduğu fiili saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 10 Ocak 2011 tarihinde Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy Beldesi'nde antrenmandan dönerken meydana gelen ölümlü trafik kazasında 5 sporcumuz şehit olmuştur, yaralı olarak kurtulan ve tekrar spora geri dönerek mücadeleye devam eden Şamil Kurt, Pelitli Belediye Spor Tekvando Antrenörü Kamil K., tarafından tüm sporcu hakem ve antrenörlerin gözü önünde sporcumuza karşı yapmış olduğu hakareti ve fiili saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu olay, Türk sporuna ve Taekwondo branşına atılan bir tokattır." dedi.

KULÜP BAŞKANI SARAL: ŞİKE SADECE FUTBOLDA DEĞİL, TEKVANDODA DA VAR

Trabzon da yapılan Tekvando Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerinde gidecek olan takımı seçmek için düzenlenmesi gereken bu turnuvanın masa başında son bulunduğunu kaydeden Başkan Saral, büyükler ve ümitler kategorisinde hiçbir maç yapılmadığını söyledi.

Sporcuların derecelendirilmesini masa başında yapıldığını ve birçok sporcunun hakkı yenildiğini belirten Saral, birincilere verilecek olan harcırahın belirli sporculara verildiğini kaydetti. Saral, "Şike sadece futbolda değil, maalesef tekvando branşına da sıçramıştır." diye konuştu.

Vakfıkebir Spor Kulübü Başkanı Aydın Saral, Trabzon Tekvando İl Temsilcisi Rasim B.'ın açıklamaları gerçeği yansıtmadığını olayı basite alarak, konunun büyütülmemesi gerektiğini söyleyerek hafife alması kabullenecek bir şey olmadığını sözlerine ekledi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler