Uzunsokak'ta asayiş tamam

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ortahisar ilçesinin en işlek caddeleri ve sokaklarında güvenliği artırarak huzurlu kent projesini kayda geçirdi. Emniyet güçleri; Başta Uzunsokak olmak üzere Kahramanmaraş caddesi,

Uzunsokak'ta asayiş tamam

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ortahisar ilçesinin en işlek caddeleri ve sokaklarında güvenliği artırarak huzurlu kent projesini kayda geçirdi. Emniyet güçleri; Başta Uzunsokak olmak üzere Kahramanmaraş caddesi, Kunduracılar, Kemeraltı ve Atatürk Alanının asayişini sağlamak için 200’ün üzerinde polise görev verdiği öğrenildi.

İKİ POLİS MERKEZİ TEYAKKUZDA

Asayiş Şube Müdürlüğü Özellikle Uzunsokak’ın güvenliğini iki polis merkezi üzerinden sağladığı öğrenildi. Taksim ve Çarşı Polis Merkezi ekipleri ile “Güven Timleri” ekipleri sürekli olarak devriye atarak sokakta huzursuzluk çıkaranlara yönelik çalışma yapıyor. İşlek caddeler üzerinden çevreye rahatsızlık verenlere yönelik idari para cezası ve yaptırımlar uygulandığı ortaya çıktı.

MOBESSA’DA TORBACI AVI

Öte yandan son dönemlerde Trabzon sokaklarını etkisi altına alan torbacılara yönelik çalışmalar hızla devam ederken Uzunsokak’ta bu tacirlere Asayiş Timlerinin geçit vermediği de öğrenildi. Ekipler; yapmış oldukları uygulamalarda köşe başlarını mesken tutmuş torbacılara yönelik çalışmalarını hızla devam ettirdiği öğrenilirken, sokağı MOBESSA ile sürekli gözetledikleri ve torbacı avını bu yöntem ile devam ettirdikleri öğrenildi.

APACHİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ortahisar’ın en işlek ve Meydan olarak tabir edilen alanda esnaflık yapanların bir diğer şikayeti ise sokakları esir alan işsiz gençler. Esnafın “Apachi” diye nitelendirdiği gençler caddelerde kümelenmesi hem esnafı hem de vatandaşları rahatsız etmesine Asayiş Şube ekiplerinin almış olduğu uygulama çözüm oldu. Ekipler, işlek cadde ve sokaklarda kümelenen gurupların durmasına izin vermediği öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel