Uzunsokak esnafı tepkili

Trabzon’un en işlek caddesi olan Uzunsokak’ı mesken tutan küçük yaştaki çocuklar yol ortasında sigara içiyor vatandaşı rahatsız ediyorlar. Yaştaşları okuldayken onlar Uzunsokak’tan çıkmayan gençler esnafla sık sık tartışırken ve olay çıkaran çocuklar soka

Uzunsokak esnafı tepkili
Trabzon’un en işlek caddesi olan Uzunsokak’ı mesken tutan küçük yaştaki çocuklar yol ortasında sigara içiyor vatandaşı rahatsız ediyorlar.
 
Yaştaşları okuldayken onlar Uzunsokak’tan çıkmayan gençler esnafla sık sık tartışırken ve olay çıkaran çocuklar sokak ortasında sigara içerek vatandaşları da rahatsız ediyor. Uzunsokak güven timi zaman zaman gerekli önlemi alsa da bu görüntülerin önüne geçilemiyor. Aileleri tarafından kontrol altına alınmayan ve sokaklara bırakılan çocuklara kim sahip çıkacak? Geleceğin teminatı olan gençler sokaklarda yok oluyor. Gerekirse çocukların ailelerine ceza kesilmesini belirten esnaflar şunları söyledi:
 
“Geliyorlar ara sokaklarda bulunan dükkanlarımızın önünde oturup sigara içiyorlar. Esnaf olarak uyarıyoruz bizi dinlemiyorlar. Müşterilerimiz de bu durumdan şikayetçi oluyor. Onları kendi çocuğumuz yerine koyuyoruz ve çok üzülüyoruz. Yaştaşları okullarda eğitim görürken onlar burada yanlış hareketler yapıyorlar.
 
Bu gençlerimizi el ele verip sevgiyle büyütmeliyiz. Trabzon valiliği ve Trabzon emniyeti bu gençlere sosyal imkanlar sağlamalı ve sahip çıkmalı. Gerekirse ailelerine ulaşmalı ve karakola çağırmalı. Eğer aileler çocuklarına yine sahip çıkmıyorlarsa ailelere ceza kesilmelidir. Her aile çocuğunun iyi yetişmesini ister.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel