Uzungöl'ün parası kesildi!

Trabzon’un turizm cenneti Uzungöl’e çöp toplama ve çevresel düzenleme amaçlı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen para kesildi... Geçen yıl 1 milyon 300 bin ziyaretçinin geldiği Trabzon’un turizm merkezi Uzungöl’e eski Çevre ve Şehircilik B

Uzungöl'ün parası kesildi!
Trabzon’un turizm cenneti Uzungöl’e çöp toplama ve çevresel düzenleme amaçlı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilen para kesildi...
 
Geçen yıl 1 milyon 300 bin ziyaretçinin geldiği Trabzon’un turizm merkezi Uzungöl’e eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katkılarıyla Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü tarafından 2 Milyon TL ödenek verildi. Gönderilen para karşılığında Uzungöl’ün çöp toplama işlemleri, yeşillendirilmesi, parke, taş, elektrik lambaları gibi bir çok çevresel düzenleme alanında ihaleler yapılarak turizm beldesinin cehresi değiştirildi.
UZUNGÖL ELDEN GİDER
Eski düzensiz görüntüsünden kurtulan Uzungöl’e gönderilen ödenek Erdoğan Bayraktar’ın bakanlıktan ayrılmasıyla sona erdi. Ödeneğin kesilmesi durumunda beldenin zarar göreceğinini belirten Uzungöl Belde Belediye Başkanı Abdullah Aygün, “Bu parayla beldemiz nefes aldı. Erdoğan Bey gidince ödeneğimizi yenilemediler, o para gelmezse Uzungöl elden çıkar. İller Bankası’ndan belediyemize gelen parayla personelin maaşlarını ödeyemiyorum. Bu durumdayken nasıl 1.5 milyon insanı beldemde ağırlayacağım. Bunu yapmamın imkanı yok. O destek beldeye lazım, ödeneğimizi geri istiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler