Uzungöl'de kıyamet kopacak

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Uzungöl’de imara ve ruhsata aykırı yapıların tespit edilip yıkılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi’ne yazıların belirterek, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi.Uzungöl’de k

Uzungöl'de kıyamet kopacak

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Uzungöl’de imara ve ruhsata aykırı yapıların tespit edilip yıkılması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi’ne yazıların belirterek, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi.

Uzungöl’de koruma amaçlı imar planının uzun bir süreçten sonra yürürlüğe girdiğini ifade eden Vali Öz, “bunun uygulamasına başladık. Ancak bu süreçte koruma amaçlı imar planı öncesi, planın yargıda iptal edilmesi, yenisinin hazırlanması sürecinde orada bir yapılaşma oldu. Bu yapılaşmaların bir kısmı özel mülk alanında bulunuyor. Küçük çaplı olsa da bazı işgaller kamu mülkiyeti alanında bulunuyor. Biz hem Büyükşehir belediyemize imara ve ruhsata aykırı yapıların tespit edilip yıkılması ile ilgili yazımızı yazdık. Bu konuda incelemeler ve çalışmalar devam ediyor. Kamu mülkleri açısından genel değerlendirmeyi yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler